Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 09-12-2017 12:07:38
Geldzaken & Recht

Hoelang heb je de tijd om paypal terug te betalen?

Eigenlijk kan je niet veel met mijn antwoord maar toch het volgende. als ik jou was zou ik zorgen dat ik niet in het rood kwam bij bank en/of paypal.
dat kan in de toekomst wel eens als een boemerang werken als je echt een lening of een financiële transactie moet doen waarbij het bureau krediet registratie (bkr) in beeld komt. als men jou daar als wanbetaler heeft aangemeld zit je dus dan in de problemen. toen ik rond de 20 jaar was, leefde ik ook als een "koning", had een goed inkomen maar gaf meer uit dan er binnenkwam. (ik zeg niet dat jij dat ook doet).
nu ik iets ouder ben, heb ik hiervan geleerd dat je geen schulden op moet bouwen. een paar dagen te laat met betalen van paypal? als je maar binnen de tijd betaald zolang er geen extra kosten bijkomen. 
nog even: ik vermoed dat men binnen 10 werkdagen jou erop gaat wijzen dat je achterstand/roodstand hebt.