Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Andries08 - 09-12-2017 18:36:57
Computers & Telefonie

Laptop kapot gemaakt tijdens onderzoek door dynafix

Als er foto's van vochtschade  gemaakt zijn door dynafix dan kun je die vochtschade controleren door de computer open te maken. als er inderdaad vochtschade is dan ben je juridisch gezien kansloos. als er corrosie is dan is het een oude vochtschade en is dit niet gebeurd bij dynafix.

er bestaat echter een reele kans dat er geen vochtschade is en dat de foto's van een andere computer zijn. het is nu eenmaal chaos bij dynafix. ik heb een keer een tablet teruggekregen van dynafix met een andere lcd. die lcd werkte niet meer.

de reden dat je juridisch kansloos zou zijn is dat vochtschade ook op de middellange termijn en lange termijn allerlei onverwachte problemen kan geven. ik weet dit omdat ik zelf voor mijn werk moederborden repareer.

het probleem ligt natuurlijk bij samsung die zo goedkoop mogelijk zijn garantie afhandeling wil laten doen. die heeft natuurlijk het goedkoopste reparatiebedrijf uitgekozen en dan ook nog met een wurgcontract met allerlei boeteclausules

dynafix wordt zo gedwongen om met allerlei redenen en soms ook met rotsmoezen geen reparatie uit te voeren. ik heb jaren geleden ook voor zo'n bedrijf gewerkt, maar gelukking nooit voor dynafix.