Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Schade niet geclaimd, wel meer betalen

Ik 'vrees dat ron503@ in deze het topantwoord geeft. de schade is gemeld en ook volgens mij is dat bepalend, zie de verzekeringsvoorwaarden.
daar en boven kan het opok altijd nog gebeuren dat er alsnog wordt geclaimed.

de 'les' in deze is dat het zeer onverstandig is om als je mogelijk een schade hebt veroorzaakt nooit een schadeformulier in te vullen als degene die de schade heeft geleden daar niet om vraagt (op het moment van de aanrijding of daarna). dit lijkt onaardig maar in het onderhavige geval kan feitelijk worden geteld dat de politiefunctionaris u schade heeft berokkend en ook nog voor een groter bedrag dan zelfs eventueel geclaimde schade. daarbij komt ook nog dat zo er sprake zou zijn geweest van een claim u deze had mogen en kunnen afwikkelen zonder tussenkomst van uw verzekeraar. in dit geval was de politie dus niet uw beste kameraad).
u kunt overwegen daar een klacht in te dienen maar dat zal wel niets uithalen.