Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-12-2017 14:26:47
Geldzaken & Recht

Wie cobtroleert de bewindvoerders

Je zou aan de rechtbank kunnen vragen of ze een andere bewindvoerder kunnen aanstellen maar dan moet daar wel een hele goede redenen voor zijn.
te weinig geld is echt geen redenen immers heb je schuld en die moet je terug betalen.
beter is om als je geen werk hebt om te proberen om werkt te zoekken of een bij baantje zodat je eerder uit de schuld bent.
evt een krantenwijk nemen of vakkenvullen zou misschien dan ook goed zijn maar overleg dan wel met de bewindvoorder of je dat ook kan zonder dat je het moet inleveren.
helaas ben je niet de enige die schuld heeft en met een klein budget moet rond zien te komen maar dank zijn de vele bedrijven zoals wheekamp en telecom providers zijn veel in de problemen gekomen of doordat het bedrijf waar ze werkten failliet is gegaan.