Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ov
overwegje - 13-12-2017 20:44:00
Computers & Telefonie

Is garantie overdraagbaar?

Allemaal hartelijk dank voor de antwoorden. ik heb mijn vraag ook uitgezet bij de consumentenwijzer, zij geven aan dat het niet uitmaakte of een artikel overgaat cq wordt doorverkocht. het ontslaat de “geregistreerde” verkoper er niet van garantie te moeten geven. geregistreerde verkoper moet worden gelezen als winkel cq bedrijf.
het artikel is gekocht bij bol.com, die hadden aanvankelijk al aangegeven dat de garantie van toepassing was, echter, bol.com had het artikel zelf verhandeld via smartphonehoesjes. deze laatste hebben het artikel gestuurd naar de 1e koper, daar is het nooit aangekomen, en weigeren nu hetzelfde artikel opnieuw naar mij te sturen...als u het nog snapt.....ik heb steeds eerlijk gecommuniceerd wie ik was en wat mijn adres was, terwijl op de garantiebon het adres van de 1e koper stond! ik blijf proberen....