Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Michel_2017 - 20-12-2017 20:43:51
Winkels & Webshops

Levering niet conform algemene voorwaarden, mag ik geld retour eisen?

(ter informatie het gaat om foto's geprint op een aluminium plaat, geen fotolijst)

de foto's zijn inmiddels retour naar de webshop want ik wil de producten niet gratis, ik wil gewoon goede producten. echter het gevoel dat was ontstaan door reacties van de webshop en reviews op internet kreeg ik geen goed vertrouwen. vandaar dat ik graag het geld retour wou hebben zodat ik het product bij een andere webshop kon bestellen. 

wat is het geval. twee jaar geleden hebben we 9 aluminium foto's besteld bij een andere webwinkel (deze hangen aan 1 muur 3x3, het idee was om nu deze uit te breiden met 6 foto's naar 5x3). deze "oude" foto's zijn redelijk maatvast (tussen de 19.9 en 20.1cm) echter de webshop waar destijds is besteld, leverd dit formaat helaas niet meer. vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een andere webwinkel. we hebben geprobeerd om de oude en nieuwe foto's door elkaar te hangen, maar het ziet er gewoon niet uit, omdat het verschil van 6mm echt opvalt. 

p.s. de centimetermaat is niet geijkt, maar heb deze vanavond nog even gecontroleerd met een geijkt meetinstrument (schuifmaat) en het verschil is minder dan 0.5mm