Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-12-2017 16:21:33
Garantie & Verzekeringen

Garantie garmin sporthorloge

Mensen die een verbogen mobieltje hebben wegens in de broekzak dragen, of dat het scherm gebroken is vinden ook dat het hun schuld niet is. 
laat het ding ergens anders repareren als u het aanbod niks vindt en maak dan vooraf een prijsafspraak. mij lijkt het overigens een horloge waar je snel schade mee kunt krijgen, ziet er delicaat uit, en ik zou die beslist niet 's-nachts omhouden. ik zie dat niet als zorgvuldig mee omgaan.
ik hoef overigens een dergelijk horloge niet, ondanks uw aanraden. er zijn betere en voordeliger versies mocht ik iets dergelijks willen (maar ik hoef zoiets niet want ik vind het overdreven onzin). in deze situatie zou ik er geen geld aan uigeven maar op de markt voor nog geen 10 euro een sporthorloge kopen. en dit dan als les zien en jammer vinden van het weggegooide geld.