Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 22-12-2017 11:21:31
Elektronica & TV

4k

Om ook daadwerkelijk beter beeld te hebben zul je meer dan alleen tv moeten aanpassen. daarnaast is zit afstand icm grote tv ook erg belangrijk om verschil te zien.  
daarnaast speciaal apparatuur voor 4k films en series. wij hebben zowel de gewone ps4 als de ps4 pro op onze 4k tv aangesloten ( een voor de kids, andere voor manlief). dan zie je pas echt goed  verschil 

houd er ook rekening mee dat er speciaal voor 4k ultra hd een nieuwe hdmi-standaard ontwikkeld is. https://www.homecinemamagazine.nl/2013/09/nieuwe-hdmi-2-0-standaard-hogere-frame-rates-4k-video/" target="_blank">hdmi 2.0 kan namelijk omgaan met 4k resolutie. wanneer je een 4k ultra hd tv koopt is dit zeker iets om rekening mee te houden. voorlopig kun je voor een 4k ultra hd tv wel gewoon elke high speed hdmi - kabel gebruiken.