Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 24-12-2017 18:14:13
Auto & Vervoer

Ontbinding lease contract

U heeft toch een jurist in de arm genomen? waarom laat u die niet verder aan het werk gaan?
ik denk ook dat de lening voor uw auto (het leasecontract) niet ontbonden zal kunnen worden omdat die niets met de staat van de auto te maken heeft voorzover ik dat kan beoordelen. heeft u al de voorwaarden van dat contract doorgelezen? hooguit zou het koopcontract ontbonden kunnen worden, dus geld terug van de garage, en dan kunt u de lening terug betalen. maar ik denk niet dat dat na 1,5 jaar in de auto rijden mogelijk zal zijn.
u heeft geen aankoopkeuring laten doen (dat is iets heel anders dan een apk). u bent nl zelf ook verplicht om iets dat u koopt te onderzoeken. u bent vaker teruggeweest maar bent bijv. niet ingegaan op 1 x per week terugkomen, wat vermoedelijk was om de gelegenheid te hebben om de door u aan de garage genoemde mankementen te testen en eventueel te repareren indien nodig. dus de gelegenheid bieden om te repareren. u heeft geen bovag garantie op papier.
zoals al is gezegd heeft een auto ook onderhoud nodig.
natuurlijk zijn de hier gemaakte opmerkingen relevant, maar mogelijk hoort u liever iets anders.
wat is het merk en type van de auto, hoe oud en hoeveel kilometers stonden op de teller toen u hem kocht en wat heeft u voor de auto betaald?
kunt u de mankementen hier omschrijven?
lees ook dit eens door (klik op de rode regel): https://www.consuwijzer.nl/vervoer/ontevreden-over-vervoermiddel/niet-tevreden-over-tweedehands-auto" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/vervoer/ontevreden-over-vervoermiddel/niet-tevreden-over-tweedehands-auto
en https://www.anwb.nl/auto/kopen/tweedehands" target="_blank">https://www.anwb.nl/auto/kopen/tweedehands