Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Coebel
Coebel - 27-12-2017 15:42:15
Auto & Vervoer

Ontbinding lease contract

U heeft een auto gekocht, te duur met vage niet op schrift staande garantie. dan schrijft u dat deze geleased is en als u terug komt voor garantie er problememen zijn.
indien u een auto leased is de leasegever degene die de auto koopt en alle bijkomende kosten faciliteerd. u bent leasenemer en huurt in feite de auto voor een afgesproken periode met ook vermeld hoeveel km u  dan gaat rijden. daar is het maandbedrag op gebaseert. aan het einde van de looptijd van het contract levert u de auto in. klaar. alleen evt. verrekening van eigen risiko  bij niet geclaimde schades 
alle in de tussentijdse kosten, verzekering mrb, onderhoud, etc is voor rekening van de leasegever.
uit uw verslag denk ik dat u een huurkoopconstructie bent aangegaan. dan bent u eigenaar en is alleen het geld verschaft op basis  van vaste periode.onderhoud ane alle bijkomend kosten zijn voor uw rekening. vandaar nu het gezeur met garantie.
gezien uw revaring met deze  fa" list en bedrog" heeft u een leuk probleem