Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 28-12-2017 05:35:07
Computers & Telefonie

Is een mb altijd een mb

Let even op de verrekening.. ik ken naturlijk jouw specifieke contract niet, maar er zijn providers die om maar een dwarsstraat te noemen rekenen per 100 kb.. met tien sessies van al is het maar 1 byte zit je dan al aan 1 mb.. anderen rekenen per 1 of 10 kb ofzo.. dat kan dus nogal wat schelen.. misschien zijn er zelfs die echt per byte rekenen, maar dat zou ik zo niet weten..

als je een provider zou hebben die per grote hoeveelheden afrekent zou je zelf een proxy op je foon kunnen draaien en alles via die proxy kunnen laten lopen, en dan die proxy gewoon 1 sessie open laten houden.. (maar niet alle apps vinden dat zonder meer leuk, of kunnen een proxy geforceerd hebben (uitgaande van een non-rooted foon.))

maar meestal is dit effect dus de rekeneenheid van je provider...

[edit: typos]