Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 04-01-2018 11:59:01
Computers & Telefonie

Wat is er met computeroutlet aan de hand ! oplichters !

https://www.computeroutlet.nl/" target="_blank">computeroutlet.nl heeft op https://nl.trustpilot.com/review/www.computeroutlet.nl" target="_blank">trustpilot.nl van 22 december 2017 tot eind december 19 beoordelingen als volgt gerapporteerd:

"www.computeroutlet.nl heeft deze beoordeling gerapporteerd omdat het in strijd is met trustpilot richtlijnen. we zijn op dit moment de beoordeling aan het evalueren in overeenstemming met ons rapporteer proces."

dat er een paar mogelijk in strijd zijn met bepaalde richtlijnen kan ik mij wel wat bij voorstellen, maar om gelijk elke negatieve beoordeling te rapporteren, vermoed ik dat de eigenaar meer tijd steekt in dit soort werk dan dat het de klanten gaat helpen / beantwoorden. dat maakt dit 'bedrijfje' niet alleen compleet ongeloofwaardig maar ook niet bepaald betrouwbaar. de eigenaar kan m.i. duidelijk niet tegen een negatieve reactie.

dan nog even een tip voor de eigenaar van dit 'bedrijfje':
u loopt achter, op dit moment zijn er weer 5 nieuwe negatieve beoordelingen bijgekomen. deze dus gauw weer op trustpilot.nl rapporteren .

ik zou mij absoluut wel tig keer bedenken aleer ik zaken doe met dit 'bedrijfje'.