Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
har73 - 05-01-2018 13:51:06
Elektronica & TV

www.superaankoop.co.nl

Hallo allen! ik heb begin december een ipad pro besteld hier en kwam daarna op deze site al jullie verhalen tegen. ik ben er flink van geschrokken en heb het bedrijf om toelichting gevraagd om de zaken die hier genoemd werden, lange bezorgtijd, uit china afkomstig, extra douane/portokosten.wat bleek? ik kreeg netjes antwoord terug!

ja, ze versturen uit china (maar daar is mn ipad ook gemaakt dus dat zie ik niet als een groot probleem) 
ja, het duurt even voor de bestelling er is (vooral door feestdagen), maar als ik op ibood iets bestel duurt het vaak ook 3 weken dus wederom geen probleem.
nee, er komen geen douanekosten of extra kosten bij wanneer het pakket is geleverd. dit hebben ze mij gegarandeerd en het klopte ook! niks hoeven te betalen en keurig met een koerier(!) gebracht. omdat ik mij zorgen maakte hebben ze uit eigen initiatief voorgesteld te cancellen, maar ik wilde ze wel een kans geven. en ik ben blij dat ik het gedaan heb want ik heb een mooie ipad nu voor fors minder dan dat ie hier in de winkel ligt!

dus niet zo somber allemaal! gewoon bestellen! en.. ze hebben het geld van mn paypal nog niet eens afgeschreven in die 3 weken tijd. dat doen ze waarschijnlijk als ze van het koerierbedrijf te horen krijgen dat het is afgeleverd. superaankoop.nl = supernetjest !!