Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 05-01-2018 14:45:54
Computers & Telefonie

Windows 10 activatie vervalt met update naar v. 1709. of ik even € 259 wil betalen aan microsoft.....

https://www.heidoc.net/php/windows%20iso%20downloader.exe" target="_blank">https://www.heidoc.net/php/windows%20iso%20downloader.exe


hier mee is een officiele windows 7, 8 en 10 iso mee te downloaden.


wat ik me wel even afvraag is of u niet perongeluk een 32 bit versie er op heb gezet in de plaats van een 64 bit.


soms maken mensen de fout om te denken dat ze een 32 bit versie moeten nemen omdat ze maar 4 gb geheugen in hun laptop/desktop hebben.


echter zetten fabrikanten er meteen een 64 bit versie er op zodat als de laptop of desktop een geheugen update krijgt je niet een 64 bit versie op de ssd/hdd hoeft te zetten.


overigens eisen merken zoals acer dat je hun geheugen er in moet zetten iets wat echt niet altijd noodzakelijk is maar je zou wel dan een andere set geheugens moeten kopen wat een stuk goedkoper is dan een enkele van 4gb van hun.


zo zou in een acer aspire 7750 een 4gb geheugen van acer €78 gaan kosten terwijl een set van 8 gb van een andere merk nog geen €65 kost