Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 09-01-2018 15:32:51
Huishouden & Energie

Spaarconsul.nl

Spaarconsul.nl is van http://plussales.nl/over-ons/" target="_blank">plussales.nl.

over ons: "plus sales groep is een succesvolle nederlandse bedrijf met vestingen in den bosch en antalya. marketing is ons vak, sinds 2014 zijn wij actief op het gebied van marketing. het team bestaat uit goed opgeleide ervaren verkoopadviseurs."

tja, ligt eraan wat men onder 'goed opgeleide' verstaat.

als u genoeg bewijs heeft dat u binnen die 14 dagen opgezegd heeft, althans geprobeerd hebt op te zeggen zoals u aangeeft, heeft u niets te duchten.
het is uiteraard niet zo, dat als een 'bedrijfje' nergens op reageert, dat u dan aan een contract vast zit.
dit is een beruchte werkwijze van malafide 'bedrijfjes', die uiteraard ook niet aangesloten zijn bij een overkoepelende brancheorganisatie.

deze website (spaarconsul.nl) is sinds oktober 2017 geregistreerd en wil mogelijk binnen een recordtijd veel geld ehhhhh..... 'verdienen'.

heel goed dat u alles bewaart. houdt ook een journaal bij, waarin u alles duidelijk omschrijft, bijv. met u wie wat en hoe besproken heeft.
licht ook uw huidige energiebedrijf in dat men probeert u te belazeren.