Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
krulspeld - 10-01-2018 11:32:09
Geldzaken & Recht

All great dealz

Ik ben benaders door een incasso bureau met het gegeven dat ik een openstaande rekening moet betalen ik weet nergens van wat moet ik nu doen kunnen jullie mij advies geven








geachte heer/mevrouw otter - nedermeijer


 



 


refererend aan ons telefoongesprek van 10-01-2018 bevestigen wij de gemaakte afspraken met betrekking tot de openstaande posten:



de betalingstermijn van factuurnummer e152235 is inmiddels ruimschoots verstreken. het openstaande bedrag van € 182,40 zal uiterlijk 12-01-2018 door u op onze rekening nl02abna0245598413 t.n.v. direct solutions b.v. zijn bijgeschreven.



als uw betaling wederom uitblijft binnen de bovengenoemde termijn, zijn wij genoodzaakt de vordering definitief uit handen te geven aan onze incasso afdeling. wij verwijzen hierbij naar onze algemene voorwaarden.


 


zonder omgaand schriftelijk tegenbericht uwerzijds gaan wij ervan uit het bovenstaande correct te hebben verwoord.


 


met vriendelijke groet,