Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 10-01-2018 13:26:25
Auto & Vervoer

Trein vs, auto



ni

door nico g. - 9 jan. 2018 om 23:30 
1 antwoorden / 1 vragen

0

 


hallo dankjewel voor alle antwoorden maar laat ik toch even wat toelichten, de bezine prijs klopt ongeveer wel uit ervaring en ik denk niet dat jullie er rekening mee houden dat de verzerkering en belasting toch wel word betaalt, die auto staat bij ons voor de deur en die hebben wij toch wel dus reken ik deze kosten niet mee en parkeren voor een paar uurtjes is waarschijnlijk ook niet duurder dan 15 euro en dan is de trein nog steeds veel duurder. en het is kwa milleu wel daadwerkelijk goedkoper, heel simpel massa auto + massa personen is meer dan alleen massa personen (de trein rijd zowiezo dus dat maakt geen verschil in de totale hoeveelheid energie die ik gebruik wanneer ik naar eindhoven reist, en ook kwa energie bron is de trein beter, auto rijd op 100% niet hernieuwbare energie (bezine) en de trein rijd op electriteit waarvan x % groen is opgewekt (zon, wind etc) waardoor de trein ook in dat opzicht milleu vriendelijker is. 


mogelijk heb ik iets gemist, maar tegen zoveel logica kan ik niet op. 
niet over uw berekeningswijze van de ritprijs per trein en dat van de auto en ook al niet uw "heel simpele" uitleg over uw milieu-overwegingen.
ik vraag mij wel, in alle eerlijkheid, af welke studie richting u gaat kiezen. ;-))