Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bl
blaataap - 11-01-2018 16:12:56
Garantie & Verzekeringen

Uit de w.a.?

Ik vind het een onduidelijk verhaal. allereerst neem ik aan dat uw dochter relatief jong is en dat de aanrijding plaatsvond toen zij op een fiets zat/liep. als je in de auto zit, wordt dat verhaald op de wa van de auto en dat is een hele andere verzekering. 

daarnaast begrijp ik niet hoe het kapotmaken van je eigen bril vergoed kan worden door de avp-verzekering. ook kapotte schoenen en een gestolen tas (die zou hoogstens bij bepaalde inboedelverzekeringen binnen de dekking vallen) lijken me niet binnen de wa vallen, maar het zou nog kunnen dat die binnen een ander onderdeel van een combinatiepolis vallen.

een avp-verzekering is bedoeld voor schade die jij of je familie zonder goedkeuring van anderen aan andermans eigendom toebrengt. als iemand jou bijvoorbeeld een auto, fiets, boormachine of wat dan ook uitleent, en die sloop je of laat je jatten, keert een avp-verzekering niet uit.

en inderdaad, 5x dit soort vreemde dingen declareren zorgt voor alarmbellen bij de verzekeraar en ze hebben alle recht om u op basis van bepaalde voorwaarden uit de verzekering te zetten.