Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 18-01-2018 21:46:38
Huishouden & Energie

Mag ik de kluissleutel van mijn broertje zijn schoolkluisje kopiƫren?

Beste wiedse test,

heeft de school zelf geen reservesleutels om het kluisje van uw broertje te openen wanneer hij de zijne kwijt is, zodat hij in elk geval bij zijn schoolboeken kan? hoe komt u anders steeds aan een nieuwe sleutel? en als de sleutel besteld moet worden, waarom vraagt u dan niet er gelijk twee te bestellen, zodat er wel een reservesleutel beschikbaar is? uw broertje zou ook de schoolboeken thuis kunnen bewaren en steeds de boeken die nodig zijn meenemen, dat deed ik ook altijd. nooit een kluisje nodig gehad. wel een iets zwaardere tas natuurlijk, maar op die leeftijd mag dat geen probleem zijn.

of het maken van een kopie is toegestaan moet u aan de schoolleiding vragen en niet op een forum voor consumentenvragen, wij hebben daar geen bruikbaar antwoord op. of u zich vervolgens aan de schoolregels gaat houden is geheel aan u, net als de consequenties wanneer u dat niet doet.

succes!