Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 19-01-2018 15:49:52
Winkels & Webshops

Als reklame prijs in de winkel al is aan gegeven, maar nog niet is ingegaan?

Normaal is het zo dat als een artikel is geprijst en het is niet een abnormale prijsverlaging, dan dient het product voor die prijs verkocht te worden. als je bijvoorbeeld een tv van 1000 euro afgeprijst ziet tot een luttele 100 euro, dan kan je ervan uitgaan dat het een fout is en geen rechter zal dan de winkelier verplichten de tv voor 100 euro te leveren. bij een folderaanbieding kan de winkelier zich ten alle tijde beroepen op de kleine lettertjes: "druk en zetfouten uitgezonderd. en als product is uitverkocht".  (de exacte tekst ken ik niet, omdat hier geen folders bezorgd worden)
hier gaat het vermoedelijk om een relatief goedkoper product (levensmiddel?) en als de winkelier niet wil leveren voor de actieprijs, ga jij hiervoor niet naar de rechter, omdat dit te duur wordt. toch zou ik van de winkelier enige coulance verwachten, zo niet, is hij mij als klant kwijt!