Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 19-01-2018 16:50:20
Computers & Telefonie

Pc versnellen?

windows 7 gaat nog mee tot 2023 maar windows 10 installeren zonder de beurs te hoeven trekken https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10" target="_blank">https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 wel is het noodzakelijk om het zo snel mogelijk te doen anders is het echt te laat.


bevalt windows 10 niet? dan kan u binnen 30 dagen terug gaan naar windows 7.


 


maar sneller krijgen is een kwestie van het vervangen van de cpu naar een nieuwere of snellere model.


wel vraag ik me af hoeveel geheugen u in de computer hebt zitten en/of u wel een 64bit versie gebruikt.die rond de €180 kost en daar heeft u al een snellere cpu voor,


32 bit werkt namelijk niet zo snel als de 64 bit en al helemaal niet als u al meer dan 4 gb geheugen in uw computer hebt zitten 8 gb is namelijk aan te bevelen.


een ssd kan u ook plaatsen maar pas bij een 512 gb merkt u een snelheid winst maar dan moet u wel er een nemen die 


ook is het een zaak om minimaal 1x per maand te defragmenteren en ook oude programma`s die u niet gebruikt te verwijderen en de harddisk opschonen met ccleaner.


overigens kan u de vraag ook beter stellen op forums waar ze meer versant hebben van computers zoals bij tweakers.net.