Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xx
xxgxx - 21-01-2018 15:43:27
Auto & Vervoer

Occasion auto's 3 maanden bovag garantie?

Ja dat zou goed uitkomen dan was deze vraag niet nodig.
ik wil wel betalen voor bovag garantie dat is dus niet het probleem maar probeer dat maar eens te krijgen bij een auto onder de 4500 euro, dat lukt niet altijd bij een bovag garage of dealer.

ik ben namelijk al geruime tijd op zoek en vraag steeds dezelfde vraag aan dealers en garages waarbij ik zelfs de link van de bovag site bijvoeg.
zij geven steeds aan dat boven de 4500 euro 6 maanden bovag altijd mogelijk is maar onder de 4500 euro kan er geen bovag garantie gegeven worden.
lezen ze de bovag site dan niet of begrijpen ze het dan niet dat het wel degelijk kan:

ik heb nu bijvoorbeeld een auto gezien voor 4300 euro en de nieuwprijs was 8500 euro, met een beetje hoofdrekenen is dit meer dan 35% van de nieuwprijs, dus zou je verwachten dat 6 maanden bovag garantie mogelijk moet zijn.
maar volgens degene die verkopen kan dit dus niet?