Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 21-01-2018 15:55:43
Winkels & Webshops

Aldi is al volens hen zelf al zeven jaar op rij uitgeroepen tot beste bedrijf?

Als je goed oplet is bijna elke winkel/supermarkt al wel als beste winkel uitgeroepen door een of andere organisatie. ook bijna alle artikelen/producten zijn al wel eens als beste uitgeroepen door een of andere consumente organisatie. als je dit allemaal mag geloven is alles het beste.
kijk eens naar die uitzending van de keuringsdienst van waarde over wijn met een predikaat beste wijn. er zijn tientallen bedrijven waar je wijn kan laten testen, deze testen worden uitgevoerd door mensen zoals jij en ik die tegen betaling duizenden wijnen proeven. uiteindelijk is er wel ergens een test waar een wijn als beste getest wordt ook al is het sloot water en krijgt het een oorkonde beste wijn.