Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-01-2018 09:16:41
Vrije tijd & Tuin

Voorkomen van kappen van bomen

Vooraf: u kunt uw buren inderdaad niet voorschrijven hoe die hun tuin gaan inrichten.

bij uw gemeente kunt u beslist informatie over kapvergunningen vinden, maar ook zèlfs wanneer u iets kunt vinden wat een kap zou kunnen verhinderen, gaat uw andere wens in duigen geen 'gedoe' met de nieuwe buren te willen krijgen.

idee: plant volgens de voorschriften op uw eigen terrein eenzelfde soort bomen in een grootte die u kunt berappen. bomen in een container of met kluit ingepakt kunt u zelfs metershoog door een hovenier/kweker laten planten. hiermee is nog dit voorjaar al uw omschreven probleem opgelost, zit u dan naast uw eigen bomen en wordt het contact met de nieuwe buren  niet verstoord.

ps. zoek via websites uw favoriete boomsoort eens op voor een prijsindicatie of laat meteen een onverbintlijke offerte door een hovenier of kweker incl. het planten met garantie maken.  https://www.coniferen-bestellen.nl/" target="_blank">voorbeeld  bomen met kluit moeten voor de zomer geplant worden! bomen in een container kunnen het gehele jaar door gepland worden.