Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 23-01-2018 18:08:42
Geldzaken & Recht

Conflict met verhuurder.

Mijn aanrecht is ook langer dan de standaardmaat, daar heb ik extra voor betaald. dat betekent dat een nieuwe huurder straks gratis een langer aanrechtblad heeft, maar moet het t.z.t. vervangen worden, zal ook deze huurder of genoegen moeten nemen met een korter blad of bij moeten betalen.

dat jij er geen geld voor (over)hebt, is niet het probleem van de verhuurder. overigens krijgen ook mensen met een uitkering in mei/juni vakantiegeld.




door eliaha.2009 23 jan. 2018 om 17:33 
antwoorden / vragen


pardon?? ik wil helemaal geen blad van 360 cm, ik huur de woning al 15 jaar met een blad van 360 cm waarom moet ik bijbetalen als het blad gaat rotten?
en er zijn mensen die van een bepaald budget moeten leven en die kunnen zich geen 140 euro voor 60 cm aanrechtblad permiteren.