Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Sabiinetj - 23-01-2018 23:10:31
Geldzaken & Recht

Lekkage en stank in berging huurhuis

Als je een sociale huurwoning hebt, dan heeft de verhuurder/woningbouw denk ik een website?
als dit zo is, zoek dan even voor de onderhouds abc. ik neem aan dat ze deze wel hebben, zo niet kan je altijd nog even kijken op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurverlaging/vraag-en-antwoord/onderhoud-huurwoning" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurverlaging/vraag-en-antwoord/onderhoud-huurwoning
ikzelf vind dit niet altijd heel duidelijk, maar mijn woningbouw heeft wel een hele uitgebreide onderhouds abc. 
dan kun je altijd nog even deze website bezoeken: https://www.huurcommissie.nl/procedure/" target="_blank">https://www.huurcommissie.nl/procedure/
mocht je er allemaal niet wijzer van worden, dan zou ik echt even contact opnemen met de huurcommissie. 

wat ik ook sowieso zou doen is alvast een klacht indienen, of je nu wel of geen gelijk hebt, dan heb je in ieder geval laten weten dat je vindt dat dit niet zomaar kan en dat ze tekortgeschoten zijn in het onderhoud. 

ik vind het wel een bizarre situatie en super balen zeg! ik hoop voor je dat je echt iets wijzer uit kunt worden en hoop dat je nog iets kunt terugvragen bij de woningbouw en in je recht staat! maar ik moet zeggen dat de woningbouw tegenwoordig vrij weinig nog verplicht is, iets wat mij af en toe weleens verbaasd. 

succes!