Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johnakk - 23-11-2005 11:13:03
Huishouden & Energie

Niet gekregen wat besteld is. moet maar vertrouwen hebben!

bedankt frans5 voor je reactie.


in de week van de aflevering ben ik naar het filiaal gegaan waar we de bestelling hebben gedaan met de vraag of ze me het verschil konden aangeven tussen 5 en 7-comfortzones. omdat een 5-zone niet bij hun bekend is konden ze me het verschil ook niet aangeven.


op internet heb ik wel gevonden dat bij een 7-zone matras (in het algemeen dan niet specifiek bij dit matras) de lende extra wordt ondersteund.


ik heb net een brief geschreven met het verzoek om omruiling. hopelijk zijn ze zo professioneel om hun gedeelte van de afspraak na te komen.


we wachten nog heel even af. wordt zeker nog vervolgd. ik baal er wel van dat het zo moet gaan hoor. maar goed. weer wat geleerd door dit hele gedoe!


groetjes,


annelies