Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JerBouma
JerBouma - 26-01-2018 17:27:32
Winkels & Webshops

'sushi of tapas voor twee' van de hema - onjuiste locaties

Hallo allen,

dit item wordt inderdaad onderdeel van de uitzending van deze week. hiervoor zijn opnames gemaakt met mij en mijn vriendin. ik weet in iedergeval dat hema, gelijk nadat kassa contact met ze gehad heeft, bezig is met een passende oplossing. dus als u ook met zo'n kaart zit 'opgescheept', kijk dan vooral naar de uitzending van komende zaterdag!

ik ben iedergeval tevreden dat dit zo is 'opgeblazen', omdat het dus al jaren fout op de achterkant staat en nu eindelijk wordt aangepakt. ik vind het echter wel heel erg dat hema hier al die tijd niks mee heeft gedaan.

ik kan niet anders dan de klantvriendelijkheid een hele grote onvoldoende te geven. pas wanneer de media ingrijpt wordt er wat aan gedaan en in de tussentijd liet hema al hun klanten die deze kaart kochten gewoon hartstikke hard stikken.