Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 29-01-2018 11:41:59
Geldzaken & Recht

Vakantie krantenbonnen

U gaat regelmatig op reis en dat u dan de krant niet kan lezen is uw probleem niet die van de krant. netjes dat ze bonnen geven, hoeven ze niet te doen, dat u geen gebruik maakt van die bonnen of ze niet wil weggeven is niet het probleem van de krant.
ik denk zelfs dat als u inderdaad regelmatig op vakantie gaat dat het goedkoper is om losse kranten te kopen inplaats van een abonnement te hebben.
uw rekening wordt niet belast maar u heeft zelf een abonnement afgesloten met een automatische incasso. u hoeft geen abonnement af te sluiten dat is uw eigen keuze.

mag dit juridisch? ja ze hoeven het zelfs niet te doen zolang zij maar hun verplichtingen na komen, het bezorgen van de krant op uw adres.