Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 30-01-2018 00:55:29
Geldzaken & Recht

Bkr regristratie bij rabocard?

Mij lijkt het erg onverstandig om nu al, dus als student (of scholier?), "op de pof" te gaan leven. bedenk ook dat uitgeven met een creditcard sneller en gemakkelijker gaat dan terugbetalen. vooral met een studenteninkomen en een limiet van 1000 euro op die kaart. ik zou er niet aan beginnen. voor kleine uitgaven kunt u contant of met een pinpas betalen dat is ook overzichtelijker. daar is een creditcard niet voor nodig.
voor autohuur tijdens een vakantie kunt u vast wel een prepaidcard nemen, al dan niet samen met reisgenoten betaald. dan heeft u zicht op de uitgaven en heeft u achteraf geen schulden die mogelijk niet afbetaald kunnen worden. als 1999 uw geboortejaar is zou ik zeker nog eens extra goed nadenken over of dit idee wel een goed plan is, en ook met uw ouders overleggen gezien zij dan nog wat jaren zorgplicht hebben.