Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

v.
v.d.Heyden - 30-01-2018 20:30:26
Auto & Vervoer

Garantie 2ehands auto

"dit geintje kost ruim de helft van de waarde van de auto, en als ik hiervan op de hoogte was geweest had ik de auto nooit gekocht."

een distributieketting incl.spanner kost (voor een 1.6 benzine mazda 3) ongeveer 100,= incl.btw. eventueel nokkenas en krukastandwiel vervangen + geleiders (extra kosten ongeveer 250,= mits noodzakelijk), de- en montage is ongeveer 4 uur werk. reken 75,= per uur incl.btw dan kom je uit op 650,= rondt het maar naar boven af kom je op 700,=
als dat ruim de helft is van de waarde van de auto, was de auto aan de goedkope kant.
laat je het doen door een monteur "in z'n vrije tijd" ben je nog een stuk voordeliger uit.

hoe reageerde de verkoper op jouw verhaal? en heeft de handelaar de auto wel warm gereden tijdens een proefrit op de snelweg? rustig in gesprek gaan met de verkoper wil nog wel eens helpen, misschien is hij genegen om 50/50 te doen.

v.d.heyden