Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 30-01-2018 22:44:06
Auto & Vervoer

Garantie 2ehands auto

Beste iceblue,

het antwoord op uw vraag in het kort: u hebt nergens recht op.

de reden: u had een onderzoeksplicht die u niet zorgvuldig hebt uitgevoerd, u had de auto ook op een b-weg even in de toeren kunnen jagen en een proefrit dient toch uiterst minimaal een half uur te duren om de motor enigzins op temperatuur te brengen. liefst een uur. dat had u mooi de gelegenheid gegeven om toch even de snelweg op te zoeken. op internet zijn handige checklistst te vinden met punten om bij aanschaf van een tweedehands auto op te letten, want ook de ervaren autokoper vergeet wel eens iets te controleren. en je zult altijd zien dat precies dat deel kapot is of gaat.

de auto is, zo geeft u aan, volgens schema onderhouden, dus de verkoper heeft op schrift in elk geval ter goeder trouw gehandeld. om hard te maken dat er kennis was van het mankement, daar gaat u een zware dobber aan hebben.

sterkte!