Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 01-02-2018 18:09:39
Garantie & Verzekeringen

Koopbonnen via e-mail.


het is geen energie besparingsidee? ik zelf heb het liefst alle kranten via de brievenbus, zodat ik lekker ontspannen m'n krantje kan lezen. gelukkig krijg ik nog wel de lokale gratis sufferdjes, zodat ik ook het regionale nieuws kan blijven volgen.
ik wil ik wel folders in de brievenbus, die wil ik helemaal niet via internet bekijken en als ik ze gezien heb gaan ze in de recyclingcontainer en ook dat milieuprobleem is daarmee weer netjes opgelost.
trouwens naar een winkel gaan (blokker) om een artikel te bekijken en direct te kopen is prima, omdat ik dan tenminste goed kan bekijken wat ik zou willen kopen en als het even niet op voorraad is dan volgt een nalevering als ik dat graag wil.
en wat moet ik met al die kassabonnen in m'n e.mail, dat wordt me een nog en hele administratie om al die binnenstromende kassabonnen op de juiste wijze te verwerken. 
nee dank u, ik neem overigens alleen de kassabonnen mee die er vanwege de garantie iets toe doen en de restrerende die weiger ik, met een vriendelijk 'nee, dank u wel'.

uw idee is, naar mijn beleving, niet "het beste idee van nederland"  ;-))