Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kareuter - 02-02-2018 15:54:26
Huishouden & Energie

Uitval inductiekookplaat atag

Korte simpele vragen:

1 - wat zegt de leverancier er van?
2 - wat zegt atag er van?
deze instanties zullen vermoedelijk het beste op de hoogte zijn met het wel en wee van (allerlei) inductiekookplaatproblemen.
voor dat u bij deze twee (stuk voor stuk) aan de bel trekt: noteer de gegevens van het apparaaten leg die info voor uw neus als u gaat bellen,
probeer er ook achter te komen hoe de aansluiting is gemaakt, heeft u een 1 phase abonnement bij uw energieleverancier of een 3 phasen abonnement. (2 phasen abonnement bestaat niet)
bij een 3 phasen aansluiting zou u een speciale aansluiting met een heel aparte contactdoos moeten hebben, heet volgens mij nog steeds een perilex aansluiting.
denk er ook om dat zich in uw kookplaat bijzondere electronica bevindt, laat er geen amateur met zijn vingers aanzitten.
succes toegewenst.

c. kramer