Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tinus de vreugd
tinus de vreugd - 03-02-2018 20:20:11
Huishouden & Energie

Veel geld voor iets wat je niet meer wilt en waar je al heel voor hebt betaald.

Het blijkt dat de reageerders over de strekking van mijn vraag heen lezen?  het gaat niet over wel of niet betalen, maar de verhouding is zoek, en dit blijkt uit het onderzoek van kassa over duidelijk! omdat het wel gaat om een commercieel bedrijf (netbeheerder) , maar wel 1 met het monopolie, vraag ik mij dus af of zoveel betalen (zit in liander gebied) voor het verwijderen van hun eigendom! want de gasleidingen zijn namelijk niet mijn eigendom! sterker nog, de netbeheerder vind het veiliger zonder gas. dus moet ik betalen om hun onveilige situatie niet meer te laten bestaan? ze kunnen namelijk in de straat een paar centimeter er tussenuit halen, of de aansluiting loshalen en afdoppen van de hoofdleiding. dan hoeft de straat op mijn privé grond en de stoep ook niet open! en gas aftappen is zeker niet meer mogelijk.
dus of de hoogte van prijs juridisch wel klopt is mijn vraag. de huidige tariefstellingen, verschillen en wel of niet noodzaak van leiding verwijderen, is nu eenmaal niet uit te leggen, blijkt uit de uitzending ook. alleen geen antwoord gekregen of dit juridisch wel klopt. zoals bij verwijderen van warmteaansluiting, ook dit is landelijk en juridisch geregeld..