Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 05-02-2018 02:18:23
Computers & Telefonie

Hoe overgaan op macbook?

Als ik uw vraag van ruim een jaar geleden bekijk kunt u prima overweg met computers en tablets en kunt u het ook prima leren. waarom u 65+ noemt is me een raadsel want dat is behoorlijk jong.
zin om andere systement te leren hebben weinigen, en u weet, iets anders leren doe je stap voor stap en met geduld en je even over tegenzin heenzetten.
misschien is er in een buurthuis of de bibliotheek een cursus die u kunt volgen, zij het dat ik denk dat u die helemaal niet nodig heeft. stuur uw man er anders heen en laat hem ook dat boek doornemen, dan hoeft u het allemaal niet voor hem te doen als hij de gemakkelijkste weg wil zoeken.
beslist niet verkopen want u heeft een erg goede en mooie prijs gewonnen.
mogelijk is dit een leuk cadeau voor uw man: https://www.bol.com/nl/f/mac-voor-dummies/9200000000030873/" target="_blank">https://www.bol.com/nl/f/mac-voor-dummies/9200000000030873/
het zal vast in de plaatselijke boekwinkel/bruna te koop zijn en anders te bestellen.
natuurlijk kunt u foto's e.d. overzetten naar de macbook.
u heeft al een gmailaccount naar ik aanneem, dus daarmee kunt u ook al vooruit op de macbook.