Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

willemhoving
willemhoving - 06-02-2018 13:20:38
Geldzaken & Recht

Gewaarborgde hulp

@ toonder,


ook u bedankt voor uw reactie. even een kleine correctie.... ik regel niets zelf. mag ik niet, daar is juist een gewaarborgde hulp voor in het leven geroepen. kijk, ik zit in een laatste levensfase, ondanks mijn 58 jaar. ik ben mij daar van bewust en heb het geaccepteerd. lichamelijk kan ik niks meer, ben ik op, kan ik niks meer, behalve wat achter de laptop zitten, verder liggen in bed of op de bank....doodmoe . maar geestelijk werkt alles nog prima en zou ik alles best zelf kunnen regelen. maar... ik besef dat niet iedereen dit kan en dat daarom het ook een verplichting is dat anderen zaken voor je moet doen die je in principe zelf ook wel kunt achter de pc.


en, ook niet onbelangrijk..... ik snap best dat er iemand om de hoek mee moet kijken, want hoe vaak is er wel niet gefraudeerd met pgb gelden. dat er dus een gewaarborgde hulp moet komen..... daar heb ik geen moeite mee. wel heb ik moeite met het feit dat er facturen verstuurd werden door een bedrijf, terwijl dat juist niet mag. dat zie ik ook als een soort "fraude". maar daar zal niet iedereen het mee eens zijn. (hoeft ook niet, ik respecteer ieders mening)


als men aan bepaalde voorwaardes voldoet (bijv. men zit niet in de schuldsanering, men zit niet in hechtenis etc) dan kan iedereen gewaarborgde hulp worden.


gelukkig voor mij heb ik nu een gewaarborgde hulp gevonden die het helpen van zwakkeren en zieken in de samenleving belangrijker vind dan geld (hij doet kostenloos de toekomstige zaken die van een gewaarborgde hulp verwacht worden) en de wetgeving respecteert. 


 


en inderdaad.... stress is alles behalve goed voor mijn gezondheidstoestand. maar onbewust maak ik me wel druk om dit soort dingen.


 


rest mij u een fijne dag toe te wensen.