Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sixerdude
sixerdude - 23-11-2005 23:20:38
Garantie & Verzekeringen

Unigarant, beroerde organisatie?

dank voor uw uitvoerige reactie.


het staat niet zo heel duidelijk in mijn mail, maar uw aannames komen niet overeen met de werkelijkheid. de uitschrijfende verzekeringsmaatschappij liet veel te lang op zich wachten om ons een royementsverklaring te willen geven. dat unigarant daar geen genoegen mee neemt, dat kan ik me helemaal voorstellen. unigarant doet ons echter de toezegging dat we tot 1 december 2005 uitstel krijgen om de royementsverklaring in te leveren. dat is een keiharde toezegging en daar moeten ze dan ook naderhand ook niet op terugkomen. dat doen ze wel door eigenhandig de bruto-afschrijvingen van onze giro te doen. we hebben ze inderdaad via bemiddeling van de tussenpersoon toestemming gegeven de premies van onze rekening af te schrijven, maar dat betrof de premie zoals de assurantietussenpersoon ons had voorgespiegeld. dus zeker niet de brutobedragen en al helemaal niet een dikke 500 euro per maand. ik weet niet hoe dik uw betaalrekening is, maar de onze kan dat absoluut niet leiden! van de zotte van unigarant.....


maar unigarant heeft zich inmiddels via de redactie van kassa gemeld en gaat waarschijnlijk iets doen aan deze zaak. ik vind dat op zich jammer, want eigenlijk zou dit ook zonder tussenkomst van kassa gewoon goed moeten gebeuren. ben wel erg blij dat een consumentensite als deze een waardevolle functie heeft.