Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 11-02-2018 12:28:22
Auto & Vervoer

Maximum snelheid e-bike verhogen?

Het zou goed zijn in ieder geval als de snelheid op fietspaden goed in de gaten gehouden wordt. ik fiets elke dag en het is er met al die e-bikes en andere snelle jongens niet veiliger op geworden. ik fiets echt wel een lekker tempo, maar wordt voortdurend met een bloedgang voorbij gescheurd. omdat je fietsers niet aan hoort komen is het behoorlijk schrikken als ze opeens rakelings voorbijsuizen. een belletje zou al lekker zijn, maar daar wordt nooit aangedacht.

ze gaan zeker zo hard als wielrenners die vaak in groepjes opereren. zeker met mooi weer, ben je je leven haast niet meer zeker op zo'n fietspad. het zal ongetwijfeld per regio verschillen, maar ik kan u melden dat het hier in de randstad behoorlijk uit de hand aan het lopen is. van mij mogen al die snelheidsmonsters van het fietspad af, maar goed, het aantal fietsers, die zelf nog trapt loopt terug, dus die kans is nihil. van de andere kant, als ze willen dat we nog een beetje bewegen is het stimuleren van allerlei gemotoriseerde voertuigen niet de juiste weg.