Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 11-02-2018 18:01:38
Voeding & Gezondheid

Agressie is overal zelf in telekids voor babys

Er zit een knop op je toestel, een knop op je toestel en daar zet je het toestel mee uit. (ik zou het bijna willen zingen)

dit valt onder "selectief" kijken en door selectief te kijken voorkom je dat je lijken, moorden en agressie op je netvlies geprojecteerd krijgt.
en een (klein) kind stomweg voor de tv. zetten zonder zelfs maar te weten waarnaar je ze laat kijken is de verantwoording van de ouder zelf. maar ze zijn natuurlijk wel eventjes lekker rustig en kun je eventjes je gang gaan zonder het gekrakeel en gekrijs te moeten stoppen.
maar zodra u een "landelijke" petitie over deze onderwerpen gaat starten, dan verneem ik dat graag en zal dan zeker tekenen, maar neem daar dan ook gelijk de opdringerigheid die in de reclameblokken wordt getoond in mee. 

touwens, nu we het toch over agressie, lijken en moorden hebben, die karel doorman (de zeeheld) was ook zo'n lekkertje niet, dus uw alias is niet zo goed gekozen m.b.t. uw onderwerp.  u zou bijv. voor "telebaby" kunnen gaan.  ;-))))