Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 12-02-2018 17:08:27
Huishouden & Energie

De consumentenbond als 'ondernemer'?

Het blijft een open vraag ... of wordt het een open wond?

een vierde deelnemer heeft inmiddels vastgesteld:

"verder heb ook ik een prima vergelijkbare offerte die € 433,- voordeliger is. ik vrees dat de onderhandelingen zo lang duurden omdat er een te grote marge voor de bond op moest zitten....ik haak in ieder geval af".

misschien tijd voor de v&b-redactie om hier eens een nieuwsbrief van te maken ... of kassa een tv-uitzending*. wie hebben dit aanbod gemaakt? is het een initiatief van de gezamelijke "beste-ketel"- verkopers? steekt de consumentenbond € 300,- tot wel € 500,- aan provisie in de eigen zak? is het een promotie-actie van de verwarmingsketel- branche zèlf?

hoe zien de deelnemers dit? (afgezien van de bekende tegenstanders van de bond). m.i. is het een èchte consumentenvraag en vooral een kwestie van potentiële kopers waarschuwen wanneer dit onzuivere koffie is ...

op de cb-topic is/zijn nog steeds géén reactie(s) van resp.

1 - de initiatiefnemer/
2 - de innovatiemanager/
3 - de bond/
4 - de topicstarter/
5 - de community-moderator

*) ik herinner de trouwe deelnemers aan het feit, dat óók adressa (woonadressen kopen) en de hema-card (sushy) eerst een aanloopje nodig hadden om vanuit een topic er wèrkelijk werk van te kunnen maken op kassa-tv.