Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 13-02-2018 11:19:58
Huishouden & Energie

De consumentenbond als 'ondernemer'?

Alhoewel een beetje off-topic ... (geen verwarmingsketels),

gaat de consumentenbond dóór met 'ondernemer spelen'. is dat nu een learning by doing?

contracten met lease-auto's: https://autoleasecollectief.consumentenbond.nl/inschrijven/" target="_blank">het auto-lease-collectief

https://autoleasecollectief.consumentenbond.nl/inschrijven/

bij dit collectief staat erbij:


heeft de consumentenbond de veiling zelf georganiseerd?

nee. groepsveiling.nl voert de veiling uit op onder de strenge voorwaarden van de consumentenbond. groepsveiling.nl is 100% onafhankelijk. geen enkele leasemaatschappij en geen enkel automerk heeft een direct of indirect belang in groepsveiling.nl. het aanbod is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

maar wat is het (in)directe belang van de ondernemer de consumentenbond behalve correcte contracten? natuurlijk gaat het om inkomsten, maar waarom wordt dit niet zo duidelijk bij het verwarmingsketelcolletief aangegeven, wèl wordt de naam van de breman-groep genoemd en  ... 

de consumentenbond strijdt voor veilige producten en eerlijke prijzen. daarom introduceren wij het cv-ketelcollectief. het is ingewikkeld om de prijzen van cv-ketels te vergelijken. veel installatiebedrijven en groothandels hebben afspraken over vergoedingen of bieden ketels aan waaraan zij het meest verdienen. en zijn er partijen die achteraf een hogere rekening sturen dan is afgesproken. zo weet je nooit precies waar je aan toe bent. met het cv-ketelcollectief strijdt de consumentenbond voor een transparante markt met veilige ketels, betrouwbare installateurs en eerlijke prijzen.

inkomsten auto-lease-collecief:





per aanvraag
 €22,50


per leasecontract
€115