Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 15-02-2018 19:45:34
Geldzaken & Recht

Vrijwillig bewind

Er zal, normaal gesproken, geen een bank u een lening geven. en ik vind het  altijd heel wonderlijk dat mensen die zich in de financiële  nesten werken, wel precies weten wat voor fouten de bewindvoerder maakt.

juist nu u weer een vast inkomen hebt, zou u heel snel van uw schulden af kunnen komen als u nog een tijdje onder bewind blijft staan.

als dat bewind opgeheven zou worden, wordt uw deur platgelopen door de schuldeisers. en u hebt met dit inkomen toch echt minstens wel drie jaar nodig om alle schulden te voldoen.

als u niet tevreden bent over uw bewindvoerder, of er zijn grove fouten gemaakt, kunt u om te beginnen een klacht indienen. wordt dat niet tot tevredenheid opgelost, kunt u om een andere bewindvoerder verzoeken.

en u kunt het geringe budget wel frustrerend vinden, maar uw schuldeisers zullen het ook wel frustrerend vinden dat zij nog langer op hun geld moeten wachten. 

overigens kunt u altijd proberen of het budget wat verhoogd kan worden in samenspraak met uw bewindvoerder.