Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 15-02-2018 20:57:54
Geldzaken & Recht

Vrijwillig bewind

Toch nog maar even doorzetten om met dit betere salaris zo snel mogelijk uit de schulden te komen. het zou leerzaam moeten zijn maar u heeft het nu alweer over een lening afsluiten, dus (meer, opnieuw) schulden maken? de kans is natuurlijk erg groot dat u geen lening krijgt, behalve misschien bij woekeraars met een extreem hoge rente die u dan ook weer moet afbetalen. dus waar u dan misschien ook problemen mee krijgt.
beter u nog even zuinig aan doen, dan schuldeisers nog langer laten wachten.
wat voor flinke steken heeft die bewindvoerder volgens u laten vallen?
en nee, ik ken zo een situatie niet, ik zet de tering naar de nering en maak geen schulden. zou ik die toch ooit krijgen dan zou miijn eerste prioriteit zijn om die zo snel mogelijk af te betalen. al was het alleen al om van mijn schaamtegevoel af te komen.
u kunt nog op internet zoeken naar bezuinigingstips waarmee u uw wekelijkse bedrag kunt opkrikken.