Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 17-02-2018 09:03:49
Computers & Telefonie

T-mobile thuis

Er wordt nooit een gegarandeerde snelheid beloofd, altijd een snelheid tot zoveel mb. daarbij is ook uw huis van belang. doet u alles draadloos en is het huis goed geisoleerd geeft dit ontvangstverlies. of met bekabeling als u te goedkope bekabeling heeft.

en denken dat u overal met elk apparaat tv kunt kijken. t-mobile heeft dit netjes op hun site staan: thuis en onderweg genieten van je favoriete programma's. met de gratis tv anywhere app van t-mobile thuis kijk je overal in nederland tv wanneer het jou uitkomt. op je tablet of smartphone via wifi, 3g of 4g in nederland. wil jij thuis in de tuin tv kijken en je huisgenoot onderweg in de trein? dat kan! de tv anywhere app kun je op 3 apparaten gebruiken.

dat u dus niet de voorwaarden vooraf gelezen heeft is geen reden om het contract te ontbinden