Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 20-02-2018 10:28:55
Elektronica & TV

Wel garantie op laptop, toch 164 euro moeten betalen, mag dat zomaar ?

u heeft rect op een duidelijke omschrijving van de reparatie en daar moet u dan ook alsnog om vragen.


maar het is denkelijk een fout in een update geweest en ja dan is het herinstalleren wel een oplossing die voor de hand ligt vandaar een back-up.


om problemen de volgendekeer voor te zijn is het ook verstandig om een externe harddisk te kopen en daar een backup van de belangrijkste gegevens op te zetten en een usb stick van 16 gb te kopen en daar een windows 10 installatie betsand op te zetten.


om windows op een usb stick te kunnen zetten heeft microsoft een handig programmatje https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=691209" target="_blank">https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=691209" target="_blank">https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=691209 


ook is het mogelijk om hiermee een windows 10 dvd te maken maar dan gaat het installeren veel langer duren.


windows 10 vraagt om een installatie code maar omdat w10 al eerder is geinstalleerd hoef dat niet te worden ingegeven dat gebeurt automatisch.


soms is het nodig om extra drivers te installeren en dan is het wel aan te raden om ook die op de usb stick te zetten.


let op usb 3 wordt niet direct ondersteund de usb stick moet dan in een usb 2 poort worden gestoken.