Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-02-2018 18:47:45
Voeding & Gezondheid

Implantaten tandpasta ??

Ik heb iemand gevraagd en zijn naam is frans ...


 


'ik ken iemand met twee volledige bruggen / protheses boven en onder in zijn mond op 12 implantaten met daarop boven een prothese van porselein en onder een prothese van kunststof. niet alleen kun je dat met normale tandpasta poetsen, maar zijn implantoloog heeft hem aanbevolen om zijn tanden te poetsen met oral b pro-expert. 

dat is een soort tandpasta met een korreltje er in waardoor je een licht schurend effect krijgt, het is een beetje vergelijkbaar met jif of cif schuurmiddel maar dan in tandpastavorm. overigens gaat het niet om het poetsen van de implantaten, zoals iemand hier ten onrechte opmerkte, maar om het poetsen van de daarop gezette tanden of bruggen. de implantaten zelf moet je natuurlijk ook goed reinigen maar daarvoor gebruik je raggers of ragers en geen tandpasta.  die ragers kun je dan eerst dopen in mondwater van bijvoorbeeld listerine als je dat wilt (gewoon verkrijgbaar in de supermarkt). 


 


zijn avonturen met implantologie kun je trouwens terug lezen onder de volgende link:
 
https://community.consumentenbond.nl/zorg-gezondheid-7/implantologie-a-lifechanging-experience-16375/index1.html#post68240" target="_blank">https://community.consumentenbond.nl/zorg-gezondheid-7/implantologie-a-lifechanging-experience-16375/index1.html#post68240   '