Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

af
afao151 - 24-02-2018 20:28:14
Computers & Telefonie

T-mobile thuis

Heb eerst vodafone thuis gehad overgegaan. naar t mobile thuis. wi fi is zeer slecht geworden
haalde meestal geen 20/20. nieuwe computer gekocht maar dat was het dus niet. draytek vervangen, probleem is gebleven. fritz box repeater erbij . geen resultaat. abonnement verhoogd naar 100/100 komt iets hoger maar meestal maar een derde van de 100/100 valt steeds weg. nu hebben ze een upgrade gedaan waardoor het geluid op de tv ook nog hapert. monteur bij de tv gehad.
zit hem in de glasvezelaansluiting zeggen ze. door het steeds ook extern laten checken wordt dit een duur abonnement. zag iets van kpn wifi voorbijkomen. maar t mobile heeft dus ook deze problemen. guidion heeft er ook genoeg van heb ik het idee. zijn hier al heel vaak geweest en zeggen boven de 10/10 is voldoende. volgens mij is de draytek het probleem.
zie op internet deze storingen ook voorbijkomen. opzeggen is natuurlijk een mogelijkheid maar ik heb het liever opgelost. weet iemand wat de oorzaak zou kunnen zijn,