Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-02-2018 22:27:03
Computers & Telefonie

Kpn

U betaald nu tot 80 mb. dit komt binnen via 2 lijnen omdat het schijnbaar met 2 lijn niet te halen is. u ontvangt 40 mb zegt u, maar waar is dat gemeten? werkt u met wifi thuis is er een behoorlijk verlies. heeft u niet de juiste bekabeling, geeft dat ook verlies. u droeftoetert nu heel hard, maar van enige onderbouwing is geen sprake.

u wilt nu terug naar een abonnement tot 40mb, dit kan over 1 lijn, dus zal die andere losgekoppeld worden. is niets vreemds aan.

ik zit bijna mijn hele leven al bij kpn. en zoals bij elke providers is er bij kpn ook wel eens iets mis gegaan, maar dat is ook altijd netjes opgelost. u mag advies geven wat u wilt, maar ik blijf.

ik heb ook aan advies aan u: maak u niet overal zo druk over. u bent in alle topics boos en wil een discussie forceren. discutieer met diegene die het aangaat. of nog beter, denk aan uw bloeddruk en doe het niet.