Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 27-02-2018 17:23:15
Winkels & Webshops

Bent u jumbo of hoogvliet-klant?

Wat mij aan jumbo helemaal niet bevalt is het feit, dat ze er goede merken uitmieteren en een surrogaat-huismerk voor in de plaats zetten, zoals mineraalwater barle-duc of ... al eens eerder behandeld appelsap:


door hansje klein - 20 sep. 2016 om 17:23


 

jumbo, zo kan ik berichten, pleegt zoiets als plagiaat.......

hadden ze tot vorig jaar nog de allerlekkerste appelsap (fris een een beetje zuur) van het kwaliteits-merk pfanner in het regaal staan met de naam grüner apfel, stond ineens een appelsap-surrogaat van jumbo zèlf met de naam groene appel ernaast. vandaag is pfanner totaal vervangen door het huismerk jumbo....en zo smaakt het dan ook. naar surrogaat! we worden overigens steeds meer met dit soort van dictaten in supermarkten geconfronteerd: de eigen huismerken.

pfanner-grüner apfel:   http://www.pfanner.com/de/#!produkte/fruchtsaft/classic/gruener-apfel-fruchtsaft-getraenk" target="_blank">sap van èchte appels   puur en zonder rare stofjes, dus daarom niet zolang houdbaar.

https://www.jumbo.com/pfanner-green-apple-2l/33724pak/" target="_blank">sorry